Entrevista a Anna Munné

EL CLUB | 01 febrer 2018

La nostra entrenadora del Benjamí B, l'Anna Munné, es classifica amb Catalunya per la fase final dels Campionats Territorials d'Espanya sub 21 del futbol sala femení.

 

Avui l'entrevistem perquè ens expliqui com ha viscut aquesta experiència.

  

Hola Anna, és la teva tercera participació en un campionat d'Espanya sub-21, l'experiència és un grau?

Hola, doncs al viure ja dos campionats sí que és veritat que m'han servit com a millora per poder afrontar el tercer. Tot i que cada campionat és diferent, sí que he notat més confiança a l'hora de competir que els anys anteriors.

 

Ha sigut una fase prèvia, que aparentment pels resultats, heu sigut superiors a Cantàbria, Castella i la Rioja. Tens aquesta sensació?

Estic molt satisfeta de tot el treball que hem realitzat amb l'equip. Hem aconseguit els objectius que ens plantejàvem per aquesta fase i tot el treball de mesos anteriors s'ha vist reflectit al campionat. Ho hem lluitat tot i des del meu punt de vista, hem donat un joc molt intens als tres partits que ens ha portat cap a la fase final.

 

Ha sigut clau el bon ambient entre vosaltres per assolir aquest nivell que heu ofert durant els tres partits?

Sí. Hem confiat en cadascuna de nosaltres des del primer partit i aquest és un aspecte que també ens ha ajudat a arribar on som. Cada jugadora ha sigut important i entre totes hem donat el nostre joc més intens.

 

Quin és el vostre punt fort?

Doncs el que més destaco de l'equip és que totes tenim un lloc i treballem pel mateix objectiu. Ens entenem molt bé amb el joc que realitzem i totes competim al mateix nivell.

 

I en què creus que heu de millorar de cara la fase final?

Sobretot no hem d'oblidar que encara no està tot fet. Hem de mantenir el ritme que portem i seguir treballant als entrenaments, per arribar preparades a la fase final i competir al màxim.

 

Un cop classificades per la fase final, com afronteu aquesta?

Doncs amb moltíssimes ganes de viure-ho i donar el millor de nosaltres. En aquests tres anys que he format part de la selecció és el primer any que passem a la fase final i trobo que és una molt bona oportunitat per demostrar tot el que hem treballat per arribar fins aquí. Confio molt amb l'equip i estic convençuda que ho lluitarem tot per arribar a ser campiones. 


Facebook


Twitter