Debut amb victòria

SÈNIOR A | 08 octubre 2018

Dissabte passat, el Sènior A del Hummel Allela FS va començar la temporada amb un gran partit, on els aficionats van poder divertir-se amb la gran quantitat de gols que es van veure, sobretot del seu equip, que acabaria guanyant al Sant Cebria de Vallalta CF per 13 a 5.

hummel Alella FS  13 - 5  Sant Cebrià de Vallalta CF

El conjunt local va ser molt superior al seu rival durant tot el partit, on els visitants solament van poder inquietar esporàdicament durant la primera part quan el resultat va estar més ajustat.

El partit va començar amb Hummel Alella pressionant en tota la pista, intentant apropiar-se del partit des del primer segon, i un Sant Cebria de Vallalta tancat enrere (minvat potser per disposar solament de 2 canvis en la banqueta) veient com en els primers minuts l'equip local passava per damunt. Marcava el primer gol pel Hummel Alella el nou integrant de l'equip Aleix Soria (procedent de futbol 11) que posava l'1-0. Empatarien de seguida els visitants posant el marcador 1-1 que per a aquest llavors ja portarien diverses faltes acumulades. El segon gol local ho aconseguiria Pol Sureda amb un Doble Penal molt ben executat posant el marcador 2-1 a favor del Hummel Alella. Però els visitants no es van rendir, van veure al local relaxat i després de pressionar en diverses ocasions es van trobar amb el 2-2 que potser feia justícia el que s'havia vist fins a aquest moment. Però alguna cosa va canviar en tots dos equips, el Hummel Alella es va llançar amb tot pel partit i el Sant Cebria de Vallalta no va aguantar la pressió local, i el marcador al descans marcava 4-2 (Roger Castellarnau i Aleix Soria van marcar per al local).

La segona part va ser més vistosa que la primera, en els primers 5 minuts es va veure un joc d'imprecisions per part de tots dos equips on el marcador es va moure molt seguit, 4-3; 5-3 (Roger Castellarnau); 6-3 (Albert Munné); 6-4. I a pesar que el 4 gol de l'equip visitant els ficava en el partit, la realitat és que va ser un miratge, ja que a partir d'aquí arribarien un munt d'ocasions i de gols per part de l'equip local. Els visitants van intentar en va jugar de 5 (porter jugador) però un gol del capità Marc Serra en un robatori i un parell de pilotes perdudes realitzant aquest joc sumats a l'expulsió (doble groga) d'un dels seus jugadors , van fer que l'equip caigués en picat en aquest afany de buscar una mica més en el resultat global.

Hi ha jugadors que tenen “alguna cosa especial“ i això pot ser, per exemple, tirar-se l'equip a l'esquena, tirar d'ells, contagiar-los. El Hummel Alella té varis d'aquests jugadors, però entre ells sobresurt i destaca Pol Sureda. L'acta del partit ho reflecteix fidelment, hat trick final per posar el marcador 13-5.

Merescuda victòria de l'equip local que amb aquest marcador es col·loca en la primera posició a l'inici d'aquesta temporada. Queda molt camí per recórrer, dificultats per superar i treball per fer, no hi ha dubtes d'això. El que és clar és que avui en el Pavelló Abelardo Vera es va veure una família, un club, units fins al final.

Gaudir de la victòria, això recentment comença.