Un Alella madur guanya al camp del Canet

SÈNIOR A | 15 octubre 2018

El Sènior A del hummel Allela FS continua la seva ratxa golejadora en aquest curs i va tornar a endossar una desena de gols a un altre rival, aquesta vegada de visitant contra el Canet FS.

Canet FS  1 - 10  hummel Alella FS

L'Alella es va alçar amb la victòria en aquesta segona jornada de Lliga, imposant-se de forma contundent davant un rival que malgrat l'obstinació i predisposició, mai va poder inquietar. El partit va començar amb un ritme alt dut a terme pel hummel Alella, pressió alta, robatoris constants i finalitzacions encertades van portar en 7 minuts al fet que l'equip es posés 4-0 a dalt en el marcador amb un “Hat Trick“ d'Aleix (3 gols de forma consecutiva per al nou pichichi d'Alella, minuts 1,4 i 5 respectivament). En el minut 12 es van produir canvis en el quintet inicial del hummel Alella, on la pressió va continuar però l'equip va perdre equilibri i cohesió, cometent diverses faltes seguides i donant l'oportunitat al rival de descomptar amb un doble penal molt bé bloquejat per Oriol. Passades mal donades i les successives faltes de concentració, van fer que el rival descomptés i es posés 1-4 en el marcador. Però això no va aconseguir inquietar als visitants que van tancar la primera meitat amb un contundent 1-6 en l'electrònic (2 gols consecutius de Pol).

Cal dir que la primera part es va desenvolupar en un clima una mica tibant, provocat pels diferents desencerts de l'àrbitre (tant per a un costat com per a l'altre) i també pel constant frec físic i fins a verbal d'alguns jugadors.

El hummel Alella va saltar a la pista en la segona meitat amb la idea de sentenciar la trobada. A pesar que el Canet es va dedicar a jugar amb porter jugador gairebé tot el segon temps, això no va desconcentrar a l'Alella que va defensar (de vegades millor i altres vegades pitjor) cada incursió i atac de l'equip local, desgastant una vegada i una altra les intencions del Canet.

El hummel Alella va realitzar una excel·lent segona meitat, on el seu porter Adrià (va reemplaçar a Oriol en l'entretemps) es va destacar intervenint en moltes jugades de forma brillant. D'aquesta manera els visitants es van alçar amb la victòria per 10-1 (amb un gran gol de Jordi de vaselina mil·limètrica al porter local).

Aquests 3 nous punts reforcen el liderat al hummel Alella que amb 6 punts i 23 gols a favor en dues jornades disputades, sembla que es van trobant a gust en la competició i també un nou nom a l'equip…l'Exprés d'Alella.

En la propera jornada es veurà un bonic duel entre dos equips amb ple de victòries, Hummel Alella FS vs Sant Joan de Vilassar, al pavelló mpal Abelardo Vera.