Treballada victòria del hummel Alella FS

23/10/18

Tercera jornada de la competició en la qual es van enfrontar hummel Alella FS i Sant Joan Vilassar en el pavelló municipal Abelardo Vera en una tarda calorosa i amb poc públic en les graderies.

hummel Alella FS  4 - 3  Sant Joan Vilassar

Durant el xoc hi vam poder veure de tot. Des de desencerts arbitrals tant per a un costat com per a l'altre (ja es va fent costum) a incertesa en els instants finals pel marcador ajustat. En els primers minuts del primer període van ser els pupils de Fernando Sáez Camacho els qui van portar el control del joc, anotant en el minut 2 de joc el 0-1 parcial en el marcador després d'una pèrdua de pilota de l'equip local. L'Alella va començar a pressionar poc a poc al rival generant contínues ocasions de gol aconseguint l'empat en el minut 7, obra de Pol. Això va endollar a l'Alella i al cap d'un minut d'haver aconseguit l'empat, Pol novament posava al marcador el 2-1, a favor del Hummel.

El local va tenir clares ocasions per marxar al descans amb un marcador més ampli, però va fallar diverses ocasions clares i el 2-1 en la mitja part potser va ser fins i tot massa ajustat.

Després de la represa, el hummel Alella va semblar decidit a encendre els motors de l' “ Exprés “, continuant amb una pressió alta, però sobretot canviant l'actitud sobre el rectangle de joc. El Sant Joan Vilassar, malgrat tenir 20 minuts per davant va sortir a pista decidit a jugar de 5 (porter-jugador), alguna cosa que va saber defensar molt bé l'equip local i que en un contra-atac va servir per eixamplar aviat el marcador amb el gol de Pol (min 23) novament, qui al minut següent i calcant el primer període, marcaria el 4-1 pel hummel Alella. A partir d'aquí el partit va entrar en una fase de descomposició per part del local. Canvis en la banqueta, desencerts i ocasions perdudes, van donar ales a l'equip visitant que després d'un atac amb porter jugador (amb el qual no feien gens de mal), van trobar el gol en el minut 26 del segon període després d'un xut llunyà que es va clavar literalment en la porteria de Fonolla (va substituir a Oriol en la mitja part ).

El visitant quan el lluminós marcava 4 minuts per a la finalització de l'enfrontament, va seguir jugant de 5, i després d'un xut des de fora de l'àrea, va trobar fortuna en les botes de “ Rai” que al intentar allunyar la pilota, ell mateix la va introduïr en la porteria local posant l'agònic 4-3 amb el qual va acabar la trobada.

Això situa líder de la classificació al hummel Alella, per davant del Montornés per diferència de gols.

Cal dir que no es va veure practicar el joc de les dues primeres jornades a l'Alella, però també cal felicitar al rival que va saber complicar-li les coses. Una cosa és clara, el hummel Alella va jugar amb foc i va guanyar. Aquest foc que de vegades és necessari tastar per aconseguir grans metes, perquè els campions es forgen, a foc lent, amb quelcom que posseeixen en el seu interior, un desig, un somni, una visió, una causa. I l' Hummel Alella... ho té.

El proper compromís pel hummel Alella FS serà el diumenge 28/10 a les 10:30h en el pavelló municipal Voramar de Premiá de Mar davant el Atlétic Premía de Mar FS.